Home » De moderne muurcirkel

De moderne muurcirkel

Wandcirkels

Onze muurcirkels kunnen in elke kleur worden gekocht die u maar wilt. Als u een kleur heeft gekozen voor de inrichting van uw huis, kunt u er gemakkelijk een paar vinden die erbij passen. Wij hebben een galerij van afbeeldingen die als inspiratie kunnen dienen, maar u kunt op maat gemaakte wandcirkels bestellen die een beetje moderner zijn als dat is wat u wilt. Wij kunnen u een moderne muurcirkel voorstellen die perfect past bij de huidige stijl van uw huis. Het kan ook worden gedessineerd met enkele mini-effectstukken.

Wandcirkel voor in je kinderkamer

We kunnen ook een moderne kleurenpracht in een kinderkamer creëren met magisch behang. Het zal een leuke artistieke touch toe te passen op de kamer zijn. Je kunt zelfs verschillende delen van cirkels gebruiken om andere soorten patronen te creëren – wervelingen, strepen, golven die illusie creëren door verschillende gradaties van schaduw, een twist te verlengen. Alles kan wanneer je een patroon creëert met deze papieren cirkels.

Onze muurcirkels worden behandeld als muurkunst, dus je hoeft ze niet in te lijsten. Ze zijn geschikt voor prachtige stickers voor 12 "x12" rechthoekige frames. Het laser printproces neemt tot 5 keer meer tijd in beslag dan de reguliere dubbelzijdige, zelfklevende tape voor het opmeten van een hele muur. Wanneer u de maten opneemt voor zeg een 12 "x12" muurcirkel gebruikt u 24Re2 "iles lasergesneden papier. Dit betekent dat onze smaak verspillend is.

Hoe worden ze gemaakt?

Als we de cirkels in verschillende vormen snijden, gebruiken we een verborgen stuk van onze laser dat de cirkel omcirkelt. Dit betekent dat we altijd vanaf de achterkant snijden – er is dus geen afval wanneer we de cirkels in elkaar zetten – en de laser blijft aan elk van de cirkels vastzitten.

Avonden in bed zijn nooit saai geweest dankzij onze muurcirkel. De nieuwste LED-technologie werkt zelfs als er geen stroom is, bovendien kunnen we met het steeds weer fijn afgestelde lasersnijden verbazingwekkende baksteen- of steengravures maken. We kunnen zelfs onze kinderen ontwerpen van hun eigen.

ハ het opnieuw bevestigen met onze muurcirkels wordt nog gemakkelijker gemaakt we elimineren de noodzaak van enige lijm of wat dan ook. Het past ook beter bij ons kleurenschema en de spiegels en glazen zijn behandeld als elk ander bruikbaar voorwerp in huis. De ontwerper plakte deze lamp in een doos gemaakt van schuim (gerecycled) en gun metal.

blogadmin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven