Home » Wat te zoeken in tweedehands kasten

Wat te zoeken in tweedehands kasten

Lundia kasten

Als uw kasten gebeitst waren, moet u ze misschien laten overspuiten. Dit proces omvat het schuren van de kasten, het aanbrengen van een nieuwe kleur beits, en opnieuw schuren. Als ze eenmaal geschuurd zijn, kunt u kiezen voor beitsen of verven voor een andere look. Sommige kasten worden geleverd met een afwerking die bedoeld is om jaren mee te gaan. Controleer het etiket van de kast voor deze informatie. Als u niet zeker bent, vraag het dan aan de winkelmanager.

Soorten kasten

Er zijn veel soorten Lundia kasten, waaronder verticale, wand- en plafondkasten. Wand- en plafondkasten zijn de meest voorkomende soort kasten en zijn meestal van hout gemaakt. Wandkasten zijn meestal gemaakt van glas om ze aantrekkelijker te maken, maar ze kunnen ook van andere materialen gemaakt zijn.

Verticale kasten zijn meestal gemaakt van een enkel stuk hout dat is gemonteerd op de muur of het plafond boven. Onder-kast opslag is erg populair, waardoor verticale kasten een goede keuze voor veel keukens. Er zijn ook wijn, likeur, en voedsel kasten, die worden gebruikt om alcoholische dranken en voedingsmiddelen apart op te slaan.

Het meten voor kabinetten

Het kennen van de lengte en de breedte van het gebied waar u uw kabinetten zult installeren zal u helpen de juiste grootte bepalen. Zorg ervoor dat u de ruimte tussen de muren, de hoogte van het plafond en/of de lengte van de muur meet. Het kan zijn dat u enkele aanpassingen moet doen om de afmetingen juist te krijgen.

Conclusie

Als u niet over de vaardigheden of knowhow beschikt om een keuken vanaf nul te bouwen, kunt u altijd proberen kasten in uw bestaande keuken te installeren. Er zijn verschillende dingen die je moet kijken voor, met inbegrip van deuren en laden, knoppen en trekken, beitsen en afwerking, en soorten kasten. Het kopen van gebruikte kasten kan bespaart u wat geld, maar het is belangrijk om te weten wat te zoeken. Zodra u de juiste items hebt, kunt u uw nieuwe keuken ontwerp te voltooien.

blogadmin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven