Home » Draagbaar airconditioningsysteem

Draagbaar airconditioningsysteem

airco

 

Het installeren van AC is een noodzaak geworden in landen waar een constante temperatuur heerst en waar seizoensgebonden veranderingen optreden, bijvoorbeeld tijdens de herfst- en wintermaanden, wanneer het weer aanzienlijk koeler is en tijdens de winter, wanneer de binnentemperatuur laag zakt. Eén zo’n airconditioningsysteem is de raamairconditioner.

In moderne woningen moeten zeer grote zalen of seminarruimten centrale airco hebben om de temperatuur naar behoefte te kunnen handhaven. Maar in grote zalen zijn alle leden van verschillende leeftijden en hun comfortniveaus variëren op verschillende manieren. Als u een grote hal heeft, stel u dan eens voor dat alle mensen verschillende eisen hebben. In een grote slaapkamer hoeft u misschien niet de hele dag door airconditioning te hebben, maar u moet een raamairconditioning installeren, zodat deze alleen kan worden ingeschakeld als dat ’s nachts nodig is.

Een dergelijk systeem kan uitsluitend als airconditioning fungeren en kan ook voor andere doeleinden worden gebruikt. U kunt het ook gebruiken in de slaapkamer van uw kinderen, kinderkamer of een eenpersoonskamer waar u een apart “AE”-pak heeft.

Maar zorg er altijd voor dat u een draagbare airconditioner gebruikt in de buurt van uw huisdieren of kinderen. Draagbare units zijn gemakkelijk te vervoeren en kunnen van de ene kamer naar de andere worden verplaatst, zonder dat u iets hoeft te doen. Draagbare AC werken op – 72 Volt gelijkstroommotoren, die in het bereik liggen van 200 tot 300 Volt. Een dergelijk systeem neemt de laatste jaren een steeds prominentere plaats in. Een dergelijk systeem stabiliseert de temperatuur door de luchtvochtigheid buiten te regelen. Draagbare airconditioningsystemen zijn er als -Circulerende koelsystemen, geschikt voor vochtige klimaten.

Een Discnicair Mini split Systeem Airconditioner is een voorbeeld, deze heeft een vermogen van – 6.500 BTU/uur en 3 trappen van koeling. U kunt een Air conditioner op elke vensterbank plaatsen, met 3 punten contact tussen de vensterbank en de Air conditioner. Deze 1 raam AC is een eenheid oplossing. Maar, het is geschikt voor kamer met een oppervlakte van minder dan 1000 sq. ft. Het is ook geschikt voor keukens, badkamers, kinderkamers, en slaapkamers. De unit bestaat uit – 4 kleine zuiveringsfilters en zuiveringsspiralen, 1 draagbare ventilator voorzien van een afstandsbediening en 1 externe isolator. Er zijn vrijstaande units van – 3 modellen, geschikt voor kleine ruimtes. De minisplitsystemen zijn zuinig. Ze zijn geschikt voor een ruimte met meerdere verdiepingen, of een ruimte met een hoog plafond.

110V Mini Split Systeem Is een klemsysteem, gebruikt voor een enkele kamer. Het kan wel in een kamer met meerdere verdiepingen worden geplaatst, maar er is geen vrije wandbevestiging, en u hebt misschien toch geen raam voor een ander raam. Mini splits zijn ook zeer bruikbaar voor andere kamers.

Samenvattend, als u een groot huis hebt, als u uw verwarmings- en koelinstallaties beu bent en als u op zoek bent naar een goedkopere, compactere en dynamischere oplossing, kunt u ze helemaal vergeten en kiezen voor een mini-split airconditioningsysteem, dat veel eenvoudiger en beter is voor de ruimte.

Lees meer:

Airco Rotterdam

Airco Dordrecht

blogadmin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven