Home » 10 manieren om een gelukkige keuken te ontwerpen:

10 manieren om een gelukkige keuken te ontwerpen:

Online keukens

Er zijn zoveel dingen die we in uw keukenontwerp kunnen inbrengen om er een doorleefde plek van te maken, zoals u dat voor ogen hebt. Design ondersteunt u bij het creëren van een ruimte die precies past bij uw leven. Bent u gelukkig omringd door felle kleuren of wilt u langzaam wat kleur introduceren met linnen en taupe muren. Prefab granieten aanrechtbladen zijn eenvoudig te installeren en bieden het perfecte oppervlak voor een bacterievrije omgeving. Cultuur is uw huis en hoe wilt u de cultuur in uw huis te verheffen? Of u nu een gedurfde en unieke kleur wilt of een meer gedempt kleurenschema, wij kunnen u helpen de kamer van uw dromen te bouwen.

Kent u het verschil tussen een universeel thema, een hedendaags thema en een traditioneel thema? Het gaat allemaal om de omlijsting van een ontwerp. Elk van deze thema’s verovert een marktsegment en leidt de klant naar een ander. Maar de echte truc is het bouwen van de kamer die bij u past.

Denk na over wanneer je gelukkig bent en het gewoon werkt. Blijf je geaard in jezelf en je gezin? Zie je de ruimte als een speciale ruimte waar je kunt genieten van je familie maaltijden, gesprekken kunt voeren en verhalen kunt delen. Hier zijn 10 benaderingen die je zullen helpen een gelukkige keuken te ontwerpen:

1) Ontwerp uw ruimte in 4 kamers. Probeer de hele ruimte te verdelen in 4 verschillende ruimtes, elk met een eigen thema. Overweeg de ideeën van licht versus donker voor elke ruimte – algemeen en veel verkeer voor gebieden met een grote impact, zoals baden. Tegels worden meestal gebruikt rond de rand van het bad, de omtrek van de kamer, drop-in rug, iation van lijstwerk en wand tot wand tapijt speciaal ontworpen voor de keuken.

2) Zorg voor een overkoepelend thema voor uw ruimte. Van de kleur van de verf tot de kleur van de stoffen die in het interieur worden gebruikt, moet je algehele thema gaan. Persoonlijk vind ik de muurtinten van nature mooi, zacht en rustgevend.

3) Creëer een gevoel van diepte in de kamer. Gebruik een lichtere kleur op de donkere punten van uw ruimte, en een donkerdere tint op de lichtere punten van de ruimte. Dit creëert een dramatischer, energieker en dynamischer vleugje kleur.

4) Markeer wiens ruimte dit is. Creëer het gevoel van een privé-wereld met deze slimme techniek. Door het interieur donkerbruin te verven en meubels toe te voegen aan de kamer, kan men met deze techniek wegstappen van de hoofdfunctie van de kamer. Je kunt banken, stoelen en een kleine divan gebruiken om dat gevoel van een privéwereld te creëren, maar niet iedereen kan zo gemakkelijk wegkomen van zijn eigen ruimte.

5) Keuken kamer. De uitstraling van de kamer moet warm en uitnodigend zijn. Dit kan worden bereikt door een verfkleur te kiezen die past bij uw algemene kleurenthema. Een schapenvachtkleed op de vloer geeft de kamer extra warmte.

6) Elke keuken moet een gevoel van stijl, karakter en persoonlijkheid bezitten. Natuurlijke texturen, stoffen, structuurpleister, marmeren aanrechtbladen zijn slechts een paar van de ideeën die u kunt gebruiken. Voor meer informatie over het ontwerpen van uw keuken (klop over een stuk papier), bezoek dan Designing the Kitchen ( Argos, resource box hieronder).

7) Ontbijthoek. Kleinere keukens willen misschien een prachtige “ontbijthoek” creëren en deze moet zowel zeer functioneel als stijlvol zijn. Kleine ontbijthoeken zijn bijna een noodzaak in kleinere keukens, vooral ’s avonds, om de hete kus van etenstijd op u te laten inwerken. Naar mijn mening zijn de kleinere keukens sowieso niet altijd volledig functioneel; ze zijn eerder plakkerig, rommelig en slordig door de koude tocht van de keuken die door kleine kiertjes naar binnen komt.

8) Functionele behoeften. De keuken moet toegankelijk en praktisch zijn. Je hoeft niet naar een uitgebreide, functionele en stijlvolle keuken hebben, het is gewoon een kwestie van het behoud van een aantal design gevoel. Vergeet niet keuken ruimte is gewoon over het werken. Je hoeft niet al de mooiste keuken kasten hebben, je kan gewoon de beste en meest functionele. Keukenkasten, eilanden, gootstenen met vaatwassers, kookplaten en koelkasten zijn allemaal standaard deze dagen.

9) Nutsvoorzieningen. Wees u bewust van de apparaten die u aansluit. Als u uw keuken van nieuwe leidingen voorziet, zorg er dan voor dat u het loodgieterswerk goed uitvoert om onnodige storingen te voorkomen.

10) Vloer. Vloer is een zeer moeilijk en lastig ding om in een keuken aan te brengen. Als u een nieuwe vloer heeft gelegd, kunt u overwegen om ook de oude vloer te vervangen; te beginnen met een mooi nieuw Compareus vloertoegangssysteem.

blogadmin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven